Humán-Társ Személyzeti Kft. Munkaerő-kölcsönzés; Munkaerő-közvetítés

Rólunk

A Humán-Társ Személyzeti Kft. célja, hogy a Partnerei igényeire támaszkodva alakítsa ki személyreszabott szolgáltatásait, hogy a lehető legjobb megoldásokat nyújtsa, az elvárásokhoz leginkább illeszkedő munkavállalók biztosításával.

Kik vagyunk?

A Humán-Társ Személyzeti Kft. nagykanizsai székhellyel alakult munkaközvetítő iroda. Munkavállalóink számára helyi és vidéki munkákat biztosítunk hosszú távra. Kínálatunkban megtalálhatók az operátor, összeszerelő munkakörök, illetve különböző végzettséghez kötött szakmunkák.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a jelentkezőknek megtaláljuk a legjobb munkahelyet, de azt is fontosnak tartjuk, hogy a munkaadónak megbízható munkavállalókat biztosítsunk.

“Kiváló munkaerő minden helyzetre”

Értékeink

Stabilitás

Hiszünk abban, hogy Magyarországon a tisztességesen működő vállalkozások maradnak fent hosszú távon, ennek szellemében minden esetben az előírásoknak megfelelően járunk el, mely garantálja létjogosultságunkat és hosszútávú stabilitásunkat.

Rugalmasság

Kölcsönvevő Partnereinknél a rugalmasság elérése kiemelt elvárás, mely megteremtésében a munkaerő-kölcsönzőknek is fontos szerepük van. Az igényeknek megfelelően teszünk lépéseket, hogy minél hatékonyabban biztosítsuk a legjobb dolgozókat.

Alkalmazkodóképesség

Cégünk folyamatosan keresi azokat a kihívásokat, melyeket Partnereink támasztanak felénk.

Fejlődés

Az elért eredményeinket és szervezeti tudásunkat sosem tekintjük befejezettnek, hanem mindig a megújulást tartjuk a szemünk előtt. Minden egyes kapcsolatot kölcsönösen hasznos információforrásnak tartunk.

Szolgáltatásaink

A munkaerő-kölcsönzés esetén megrendelőink azok az elsősorban gyártással és termeléssel foglalkozó cégek, amelyeknek rugalmas és kedvező szolgáltatási díjakkal járó megoldásokra van szükségük a munkaerő ellátás területén.

A legnagyobb számban operátorok, betanított munkások, minőségellenőrök állnak rendelkezésünkre. A feladat lehet egyszerű, ipari, könnyű és nehéz fizikai munka is.

A hatékony munkaerő-közvetítés során a magasan kvalifikált munkavállalók és az őket foglalkoztató piaci szereplők tekintetében teszünk eleget az elvárásoknak.

Kapcsolatfelvétel

Cím

8800 Nagykanizsa, Király u. 31/b

Elérhetőségek

Tel: +36 93 313 295

Email: info@humantars.hu

Nyutvatartás

Hétfő-Péntek 09:00 – 16:00

Szombat-Vasárnap: Zárva

Kövessen minket

Ajánlatkérés