Harmadik országbeli munkavállók foglalkoztatása 2019-11-21T08:37:56+00:00

ÁZSIAI MUNKAVÁLLÓK

Munkavállalók biztosítása, szállásolással is

Cégünk kapcsolatrendszerére támaszkodva a Mongoliában történő ügyintézés biztosított, mely magába foglalja a toborzást, az előszűrést és ennek keretében a tesztelést is.

A toborzás igazodik a Megbízó igényeihez. A szűrés az előre felállított szempontok alapján történik, melynek része a jelentkező gyakorlatának, végzettségének, egészségi állapotának ellenőrzése.

Partnereinket a munkavállalók a foglalkoztatásáig csak a megfelelő szállás biztosítása terheli (kb 10 nap), egészen a bejelentésig nem merül fel egyéb kiadás.

Szálláshely szolgáltatást Cégünk is kínál a harmadik országbeli munkavállalók foglalkozatói számára, mely a megbízás teljes időtartamára kiterjedhet.

A Humán-Társ Személyzeti Kft. az álláskeresők koordinálására, a zökkenőmentes kommunikáció elősegítésére megfelelő nyelvismerettel rendelkező személyt biztosít.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Harmadik országbeli munkavállalók

A Humán-Társ Személyzeti Kft. célja a harmadik országbeli munkavállalók Magyarországon történő foglalkoztatásának elősegítése, ezen belül a fő profil a mongol munkavállalók támogatása. A nevezett munkavállalók bármilyen feladat elvégzésére alkalmasak.

A legnagyobb számban operátorként, betanított munkásként, minőségellenőr feladatokat ellátó munkatársként állnak rendelkezésre. A feladat lehet egyszerű, ipari, könnyű és nehéz fizikai munka is. A munkavállalók nagyon jól tűrik a monoton feladatokat.

Az általunk támogatott álláskeresők azzal a céllal kívánnak elhelyezkedni Magyarországon, hogy minél többet dolgozzanak, a szülőhelyükön elérhető munkabéreknél magasabb fizetés reményében, és ezáltal támogassák családjukat.

Ha lehetőség adódik a rendes munkaidőn felüli munkavégzésre, akkor mindenképpen lehet munkájukra számítani.

 

Ajánlatkérés