Munkaerő-kölcsönzés 2019-01-09T12:12:09+00:00

Munkaerő-kölcsönzés

A munkaerő-kölcsönzés szolgáltatás igénybevétele során partnereink gyorsan képesek alkalmazkodni az új piaci kihívásokra, szezonális termelésbővülésük munkaerő-felvétellel történő lereagálása kiszámíthatóbbá és hatékonyabbá válik.

A toborzás során partnereinknek nem kell foglalkozniuk az új munkaerő felkutatásával és előszűrésével. Cégünk az előre meghatározott kritériumok alapján mutatja be az álláskeresőket.

A toborzás során időt, pénzt és energiát takaríthat meg. Hirdetési módszerünk több elemre épül, mely magába foglalja a hagyományos és online hirdetési csatornákat.

 

 

 

A munkaerő kölcsönzés előnyei

  • A kölcsönzött munkaerő nem számít bele a statisztikai létszámba, nem kell bérrel kompenzálni, a Kölcsönvevő a szolgáltatásért fizet díjat
  • A toborzás megszervezése és lebonyolítása a Kölcsönbeadó feladata
  • Szezonális és projekt jellegű munkák elvégzéséhez hatékony megoldás a kölcsönzött munkaerő alkalmazása
  • Cégünk lehetőséget biztosít a kölcsönzött munkavállaló saját létszámba való átvételéhez – Try & Hire megoldás
  • Az adminisztráció terhétől mentesül a Kölcsönvevő (állományba vétel, adó- és járulékbefizetés, szabadságok elszámolása stb.)

Vegye át saját állományba a legjobb dolgozókat

A munkaerő-kölcsönzés során Partnereink számára fontos szempont lehet a megfelelő munkaerő hosszútávra történő foglalkoztatása. Szolgáltatásaink között található Try & Hire megoldás, mely módszer lényegi elemei:

  • Munkaerő-kölcsönzés keretein belül történő munkaerő-felvétel
  • Előre meghatározott feltételekkel az adott munkavállaló átvehető a Kölcsönvevő saját állományába
  • A munkaerő-kölcsönzés időszaka így akár próbaidőnek is tekinthető

 

KÖLCSÖNZÖTT MUNKAVÁLLALÓK SZÁLLÁSOLÁSA

 

 

A megfelelő munkaerő biztosítása adott esetben a Kölcsönvevő közvetlen környezetéből már nem megoldható, így távolabbi régiókból történő toborzás nyújthat megfelelő megoldást Partnereink számára. Ilyen esetekre cégünk vállalja a munkavállalók elszállásolását.

 

 

 

Ajánlatkérés