Rólunk 2019-01-09T17:06:41+00:00

RÓLUNK

Kik vagyunk?

A Humán-Társ Személyzeti Kft. nagykanizsai székhellyel alakult munkaközvetítő iroda. Munkavállalóink számára helyi és vidéki munkákat biztosítunk hosszú távra. Kínálatunkban megtalálhatók az operátor, összeszerelő munkakörök, illetve különböző végzettséghez kötött szakmunkák. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a jelentkezőknek megtaláljuk a legjobb munkahelyet, de azt is fontosnak tartjuk, hogy a munkaadónak megbízható munkavállalókat biztosítsunk.

Értékeink

Stabilitás: Hiszünk abban, hogy Magyarországon a tisztességesen működő vállalkozások maradnak fent hosszú távon, ennek szellemében minden esetben az előírásoknak megfelelően járunk el, mely garantálja létjogosultságunkat és hosszútávú stabilitásunkat.

Rugalmasság: Kölcsönvevő Partnereinknél a rugalmasság elérése kiemelt elvárás, mely megteremtésében a munkaerő-kölcsönzőknek is fontos szerepük van. Az igényeknek megfelelően teszünk lépéseket, hogy minél hatékonyabban biztosítsuk a legjobb dolgozókat.

Alkalmazkodóképesség: Cégünk folyamatosan keresi azokat a kihívásokat, melyeket Partnereink támasztanak felénk.

Fejlődés: Az elért eredményeinket és szervezeti tudásunkat sosem tekintjük befejezettnek, hanem mindig a megújulást tartjuk a szemünk előtt. Minden egyes kapcsolatot kölcsönösen hasznos információforrásnak tartunk.

Célunk

Szervezetünk a hosszútávú stabilitást a változó körülmények ellenére kívánja biztosítani, mind a Partnerei, mind a Munkavállalói számára. Célunk, hogy a Dunántúlon a Humán-Társ Személyzeti Kft. neve garanciát adjon a megbízhatóságra és kiszámíthatóságra.

 

Ajánlatkérés