Humán-Társ Személyzeti Kft. Munkaerő-kölcsönzés; Munkaerő-közvetítés

Munkaerő-toborzás

Fizikai munkakörökre, nagy létszámban is

Fizikai munkakörökre

Toborzás kiszervezés

Mi a toborzás kiszervezés?

A toborzás kiszervezés olyan folyamat, amikor egy vállalat vagy szervezet megbízza egy külső szolgáltatót vagy céget a munkavállalók felkutatásával és kiválasztásával. A toborzás kiszervezésének célja általában a hatékonyság növelése, az erőforrások optimalizálása és a költségek csökkentése.

Amikor egy vállalat toborzást kiszervez, általában átadja a feladatot egy specializált toborzási vagy munkaerő-közvetítő cégnek. Ez a cég felelős a munkakörök meghirdetéséért, az álláskeresők kiválogatásáért, az interjúk lebonyolításáért és adott esetben a végső jelölt kiválasztásáért. A toborzási szolgáltatók rendelkeznek széleskörű piaci ismeretekkel és tapasztalattal a kiválasztási folyamatokban, így segíthetnek a megfelelő jelöltek megtalálásában.

Az előnyei közé tartozik, hogy a toborzás kiszervezése lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy szakértők segítségét vegyék igénybe a munkaerő-piac megértésében és a legjobb jelöltek megtalálásában. Emellett csökkentheti a belső erőforrások terhelését, mivel a toborzással kapcsolatos feladatokat egy külső cég végezi. A toborzási szolgáltatók általában hatékonyabb eszközökkel rendelkeznek a munkakörök népszerűsítéséhez és a jelöltekkel való kommunikációhoz, ami hozzájárulhat a jobb eredmények eléréséhez.

Potenciális munkörök:
Amit tőlünk kap:
Kedvező feltételek:
Humán-Társ logo

Díjak, elismerések

Kérjen díjmentes konzultációt!

Ha határozott elképzelése van az Önnek megfelelő szolgáltatásról, vagy érdeklődne a lehetőségekről keressen minket. Rendelkezésre állunk Teams beszélgetés formájában is.

IPARÁGAK

Ahol jelen vagyunk

Kérjen ajánlatot munkaerő-toborzásra

Humán-Társ icon
A Humán-Társ Személyzeti Kft. nagykanizsai székhellyel alakult munkaközvetítő iroda. Munkavállalóink számára helyi és vidéki munkákat biztosítunk hosszú távra. Kínálatunkban megtalálhatók az operátor, összeszerelő munkakörök, illetve különböző végzettséghez kötött szakmunkák.
Cégismertető
Ha érdeklődik szolgáltatásaink iránt, de nem szeretne konkrét ajánlatot, igényelje cégismertetőnket.
Copyright © 2023 Jobbe, All rights reserved. Powered by MoxCreative.