Humán-Társ Személyzeti Kft. Munkaerő-kölcsönzés; Munkaerő-közvetítés

Munkaerő-toborzás

Fizikai munkakörökre, nagy létszámban is

Fizikai munkakörökre

Toborzás kiszervezés

Mi a toborzás kiszervezés?

A toborzás kiszervezés olyan folyamat, amikor egy vállalat vagy szervezet megbízza egy külső szolgáltatót vagy céget a munkavállalók felkutatásával és kiválasztásával. A toborzás kiszervezésének célja általában a hatékonyság növelése, az erőforrások optimalizálása és a költségek csökkentése.

Amikor egy vállalat toborzást kiszervez, általában átadja a feladatot egy specializált toborzási vagy munkaerő-közvetítő cégnek. Ez a cég felelős a munkakörök meghirdetéséért, az álláskeresők kiválogatásáért, az interjúk lebonyolításáért és adott esetben a végső jelölt kiválasztásáért. A toborzási szolgáltatók rendelkeznek széleskörű piaci ismeretekkel és tapasztalattal a kiválasztási folyamatokban, így segíthetnek a megfelelő jelöltek megtalálásában.

Az előnyei közé tartozik, hogy a toborzás kiszervezése lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy szakértők segítségét vegyék igénybe a munkaerő-piac megértésében és a legjobb jelöltek megtalálásában. Emellett csökkentheti a belső erőforrások terhelését, mivel a toborzással kapcsolatos feladatokat egy külső cég végezi. A toborzási szolgáltatók általában hatékonyabb eszközökkel rendelkeznek a munkakörök népszerűsítéséhez és a jelöltekkel való kommunikációhoz, ami hozzájárulhat a jobb eredmények eléréséhez.

Potenciális munkörök:
Amit tőlünk kap:
Kedvező feltételek:
Humán-Társ logo

Díjak, elismerések

Kérjen díjmentes konzultációt!

Ha határozott elképzelése van az Önnek megfelelő szolgáltatásról, vagy érdeklődne a lehetőségekről keressen minket. Rendelkezésre állunk Teams beszélgetés formájában is.

IPARÁGAK

Ahol jelen vagyunk

Kérjen ajánlatot munkaerő-toborzásra