Humán-Társ Személyzeti Kft. Munkaerő-kölcsönzés; Munkaerő-közvetítés

Szolgáltatások

Munkaerő biztosítás hatékonyan

Szolgáltatásaink

OPTIMALIZÁLJUK A LÉTSZÁMOT

Együttműködéseink által Partnereink a főtevékenységükre koncentrálhatnak. Toborzási módszereinkkel elérjük a nehezen hozzáférhető csoportokat is. Megbízóink általában gyorsan, rugalmasan, költséghatékonyan vagy alacsony fluktuáció mellett szeretnének munkavállalókat alkalmazni.

Mindenre van megoldásunk.

15+
év tapasztalat
Amit kínálunk

Megoldások a létszámterv megvalósításához

Kérjen díjmentes konzultációt!

Ha határozott elképzelése van az Önnek megfelelő szolgáltatásról, vagy érdeklődne a lehetőségekről keressen minket. Rendelkezésre állunk Teams beszélgetés formájában is.

IPARÁGAK

Ahol jelen vagyunk

HASZNOT kínálunk

Hiányzó láncszemek a szervezete számára

Válassza ki, mely szempontok a legfontosabbak Önnek, és az elvárások szerinti legjobb szolgáltatást kínáljuk. Lássuk az előnyöket:

Munkavállalók gyorsan

Hetente új jelentkezők, csoportos felvétellel, teljes adminisztrációval kölcsönzés keretében

Legjobb illeszkedés

A meghatározott szempontok szerinti munkaerő-közvetítés, garanciával

Fluktuáció minimalizálás

Stabil és motivált ázsiai munkaerő, dedikáltan a Megbízónál történő munkavégzésre szóló engedély

Munkaerő-kölcsönzés kérdezz-felelek

Gyakran ismételt kérdések

A Humán-Társ Személyzeti Kft. professzionális toborzást végez, csoportos kiválasztást szervez, a teljes munkaügyi adminisztrációt biztosítja, beleértve a bérszámfejtést.

A munkaerő-kölcsönzés a fizikai munkaerőt igénylő területeken jellemző. Cégünk referenciából is kitűnik, hogy potenciális foglalkoztatók többek között: Autóipar és beszállítói; Alumíniumipar; Akkumulátorgyártás; Bútorgyártás; Csomagolás; Elektronikai összeszerelés; Gépgyártás; Gumitermék gyártás; Fémmegmunkálás; Logisztika; Faipar; Műanyagipar; Vegyipar.

 • Nem kell bérrel kompenzálni, a Kölcsönbevevő a szolgáltatásért fizet díjat, létszámstop esetén ideális
 • A toborzás megszervezése és lebonyolítása a kölcsönbeadó feladata
 • A kölcsönzött munkavállaló idővel átvehető saját állományba (try &hire)
 • Kölcsönbevevő mentesül az adminisztrációs terhektől
 • Szezonális és projektjellegű munkák elvégzéséhez a leghatékonyabb megoldás

A munkaerő-kölcsönzés során a díj meghatározása több tényezőn múlik. Függ az igényelt létszámtól, a munkabér és juttatások mértékétől, a munkavégzés helyének megközelíthetőségétől, a kölcsönzés időtávjától, a szelektálási gyakorlattól. Általánosságban elmondható, hogy a kölcsönzés cégünknél nagyságrendileg 15-20 százalékkal költségesebb, mint a saját munkavállaló foglalkoztatása. Kérjen egyedi ajánlatot.

Az Mt. lehetőséget biztosít bizonyos feltételek mellett a saját állományban foglalkoztatott munkavállaló munkabérétől eltérni (219. §). Azonban cégünk a munkavállalók első munkanapjától kezdve a Kölcsönvevő saját munkavállalóinak bérével megegyező mértéket állapít meg.

Új munkavállalók képességeinek megismeréséhez és beválás esetén saját állományba történő átvételéhez a Try & Hire konstrukció nyújt megoldást. A megállapodásban meghatározott feltételek alapján lehetőséget biztosítunk az átvételre.

A kölcsönzés keretében történő foglalkoztatásnál nem a konstrukció korlátolt, hanem a munkavállalók kölcsönzési ideje, mely maximum 5 év. Tehát a konkrét személyek kölcsönzésének van felső korlátja. Azonban a létszám bármikor pótolható.

 • a kölcsönzött munkavállaló munkavédelmére
 • a nők, a fiatal munkavállalók, a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatására
 • az egyenlő bánásmód követelményére
 • a munkavégzésre
 • a munkakör átadás-átvételére
 • a munkaidőre és pihenőidőre, illetve ezek nyilvántartására vonatkozó szabályok betartatására

A Kölcsönvevő az állami adó- és vámhatósághoz köteles bejelenteni a munkaerő-kölcsönzés keretében történő foglalkoztatást 'TMUNK adatlapon, tehát dupla bejelentés történik. Azonban a munkabért és járulékot a Kölcsönbeadó fizeti be a munkavállalók után.

A szabadság alkotmányos alapjog, amely minden munkavállalót megillet, azokat is, akik a hagyományostól eltérő, atipikus munkaviszonyban dolgoznak. Az idevonatkozó rendelkezés szerint a kölcsönzés keretében történő foglalkoztatás időtartama alatt a szabadságot - eltérő megállapodás hiányában - a kölcsönvevő, egyébként a kölcsönadó adja ki.

Magyar munkaerő gyorsan? Vagy ázsiai alacsony fluktuációval?

Szolgáltatások az Ön igénye szerint
Humán-Társ icon
A Humán-Társ Személyzeti Kft. nagykanizsai székhellyel alakult munkaközvetítő iroda. Munkavállalóink számára helyi és vidéki munkákat biztosítunk hosszú távra. Kínálatunkban megtalálhatók az operátor, összeszerelő munkakörök, illetve különböző végzettséghez kötött szakmunkák.
Cégismertető
Ha érdeklődik szolgáltatásaink iránt, de nem szeretne konkrét ajánlatot, igényelje cégismertetőnket.
Copyright © 2023 Jobbe, All rights reserved. Powered by MoxCreative.