Humán-Társ Személyzeti Kft. Munkaerő-kölcsönzés; Munkaerő-közvetítés

Szolgáltatások

Munkaerő biztosítás hatékonyan

Szolgáltatásaink

OPTIMALIZÁLJUK A LÉTSZÁMOT

Együttműködéseink által Partnereink a főtevékenységükre koncentrálhatnak. Toborzási módszereinkkel elérjük a nehezen hozzáférhető csoportokat is. Megbízóink általában gyorsan, rugalmasan, költséghatékonyan vagy alacsony fluktuáció mellett szeretnének munkavállalókat alkalmazni.

Mindenre van megoldásunk.

15+
év tapasztalat
Amit kínálunk

Megoldások a létszámterv megvalósításához

Kérjen díjmentes konzultációt!

Ha határozott elképzelése van az Önnek megfelelő szolgáltatásról, vagy érdeklődne a lehetőségekről keressen minket. Rendelkezésre állunk Teams beszélgetés formájában is.

IPARÁGAK

Ahol jelen vagyunk

HASZNOT kínálunk

Hiányzó láncszemek a szervezete számára

Válassza ki, mely szempontok a legfontosabbak Önnek, és az elvárások szerinti legjobb szolgáltatást kínáljuk. Lássuk az előnyöket:

Munkavállalók gyorsan

Hetente új jelentkezők, csoportos felvétellel, teljes adminisztrációval kölcsönzés keretében

Legjobb illeszkedés

A meghatározott szempontok szerinti munkaerő-közvetítés, garanciával

Fluktuáció minimalizálás

Stabil és motivált ázsiai munkaerő, dedikáltan a Megbízónál történő munkavégzésre szóló engedély

Munkaerő-kölcsönzés kérdezz-felelek

Gyakran ismételt kérdések

A Humán-Társ Személyzeti Kft. professzionális toborzást végez, csoportos kiválasztást szervez, a teljes munkaügyi adminisztrációt biztosítja, beleértve a bérszámfejtést.

A munkaerő-kölcsönzés a fizikai munkaerőt igénylő területeken jellemző. Cégünk referenciából is kitűnik, hogy potenciális foglalkoztatók többek között: Autóipar és beszállítói; Alumíniumipar; Akkumulátorgyártás; Bútorgyártás; Csomagolás; Elektronikai összeszerelés; Gépgyártás; Gumitermék gyártás; Fémmegmunkálás; Logisztika; Faipar; Műanyagipar; Vegyipar.

 • Nem kell bérrel kompenzálni, a Kölcsönbevevő a szolgáltatásért fizet díjat, létszámstop esetén ideális
 • A toborzás megszervezése és lebonyolítása a kölcsönbeadó feladata
 • A kölcsönzött munkavállaló idővel átvehető saját állományba (try &hire)
 • Kölcsönbevevő mentesül az adminisztrációs terhektől
 • Szezonális és projektjellegű munkák elvégzéséhez a leghatékonyabb megoldás

A munkaerő-kölcsönzés során a díj meghatározása több tényezőn múlik. Függ az igényelt létszámtól, a munkabér és juttatások mértékétől, a munkavégzés helyének megközelíthetőségétől, a kölcsönzés időtávjától, a szelektálási gyakorlattól. Általánosságban elmondható, hogy a kölcsönzés cégünknél nagyságrendileg 15-20 százalékkal költségesebb, mint a saját munkavállaló foglalkoztatása. Kérjen egyedi ajánlatot.

Az Mt. lehetőséget biztosít bizonyos feltételek mellett a saját állományban foglalkoztatott munkavállaló munkabérétől eltérni (219. §). Azonban cégünk a munkavállalók első munkanapjától kezdve a Kölcsönvevő saját munkavállalóinak bérével megegyező mértéket állapít meg.

Új munkavállalók képességeinek megismeréséhez és beválás esetén saját állományba történő átvételéhez a Try & Hire konstrukció nyújt megoldást. A megállapodásban meghatározott feltételek alapján lehetőséget biztosítunk az átvételre.

A kölcsönzés keretében történő foglalkoztatásnál nem a konstrukció korlátolt, hanem a munkavállalók kölcsönzési ideje, mely maximum 5 év. Tehát a konkrét személyek kölcsönzésének van felső korlátja. Azonban a létszám bármikor pótolható.

 • a kölcsönzött munkavállaló munkavédelmére
 • a nők, a fiatal munkavállalók, a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatására
 • az egyenlő bánásmód követelményére
 • a munkavégzésre
 • a munkakör átadás-átvételére
 • a munkaidőre és pihenőidőre, illetve ezek nyilvántartására vonatkozó szabályok betartatására

A Kölcsönvevő az állami adó- és vámhatósághoz köteles bejelenteni a munkaerő-kölcsönzés keretében történő foglalkoztatást 'TMUNK adatlapon, tehát dupla bejelentés történik. Azonban a munkabért és járulékot a Kölcsönbeadó fizeti be a munkavállalók után.

A szabadság alkotmányos alapjog, amely minden munkavállalót megillet, azokat is, akik a hagyományostól eltérő, atipikus munkaviszonyban dolgoznak. Az idevonatkozó rendelkezés szerint a kölcsönzés keretében történő foglalkoztatás időtartama alatt a szabadságot - eltérő megállapodás hiányában - a kölcsönvevő, egyébként a kölcsönadó adja ki.

Magyar munkaerő gyorsan? Vagy ázsiai alacsony fluktuációval?

Szolgáltatások az Ön igénye szerint