Mongol munkavállalók 2020-07-02T12:33:47+00:00

Mongol munkavállalók biztosítása

Toborzás

Cégünk kapcsolatrendszerére támaszkodva a Mongóliában történő ügyintézés biztosított, mely magába foglalja a toborzást, az előszűrést és ennek keretében a tesztelést is.

Előszűrés

A szűrés az előre felállított szempontok alapján történik, melynek része a jelentkező gyakorlatának, végzettségének ellenőrzése, valamint egészségi állapotának felmérése.

Munkakörök

A legnagyobb számban operátorként, betanított munkásként, minőségellenőr feladatokat ellátó munkatársként állnak rendelkezésre. A feladat lehet egyszerű, ipari, könnyű és nehéz fizikai munka is. A munkavállalók nagyon jól tűrik a monoton feladatokat.

Szállásolás

Szálláshely szolgáltatást Cégünk is kínál a harmadik országbeli munkavállalók foglalkozatói számára, mely a megbízás teljes időtartamára kiterjedhet.

Munkamorál

Az általunk támogatott álláskeresők azzal a céllal kívánnak elhelyezkedni Magyarországon, hogy minél többet dolgozzanak, a szülőhelyükön elérhető munkabéreknél magasabb fizetés reményében, és ezáltal támogassák családjukat.

Kommunikáció

A Humán-Társ Személyzeti Kft. az álláskeresők koordinálására, a zökkenőmentes kommunikáció elősegítésére megfelelő nyelvismerettel rendelkező személyt biztosít.

Cégünkről

A Humán-Társ Személyzeti Kft. 2006-ban, nagykanizsai székhellyel alakult munkaközvetítő iroda. Partnereink számára egyedi ajánlatra építve, gyorsan, és korrekt árakon kínáljuk munkaerő-kölcsönzés szolgáltatásunkat operátor, összeszerelő, illetve különböző végzettségekhez kötött munkakörök tekintetében. Emellett magasabb pozíció esetén közvetítjük a legmegfelelőbb jelölteket. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a jelentkezőknek megtaláljuk a legjobb munkahelyet, de azt is fontosnak tartjuk, hogy a munkaadónak megbízható munkavállalókat biztosítsunk.

Célunk továbbá az ázsiai munkavállalók Magyarországon történő foglalkoztatásának elősegítése, ezen belül a fő profil a mongol munkavállalók támogatása. A szolgáltatás keretein belül teljes ügyintézést kínálunk a toborzástól kezdve az okmányok intézésén át a szállásolásig.

Ajánlatkérés

Ajánlatkérő űrlap

 

Kapcsolat

8800, Nagykanizsa
Király u. 31/b

+36 93 / 313-295

info@humantars.hu

További szolgáltatások

Munkaerő-kölcsönzés humántárs

Munkaerő-közvetítés humántárs humantars

Online toborzás humántárs

EnglishGermanHungarianKorean