Ázsiai munkavállaló - Humán-Társ

Ázsiai munkaerő minden helyzetre

A Humán-Társ Személyzeti Kft. célja, hogy a termelő és gyártó cégek igényeire támaszkodva alakítsa ki személyreszabott szolgáltatásait, az elvárásokhoz leginkább illeszkedő ázsiai munkavállalók foglalkoztatásának elősegítésével.

Kérje kedvező ajánlatunkat ázsiai munkaerő biztosítására.

Munkaerő-kölcsönzés

A Humán-Társ Személyzeti Kft. célja, hogy a termelő és gyártó cégek igényeire támaszkodva alakítsa ki személyreszabott szolgáltatásait, az elvárásokhoz leginkább illeszkedő ázsiai munkavállalók foglalkoztatásának elősegítésével.

Kérje kedvező ajánlatunkat ázsiai munkaerő biztosítására.

Ázsiai munkavállaló - Humán-Társ

Megtaláljuk a legjobb jelölteket

CSÖKKENTSE A FLUKTUÁCIÓT!

Manapság az egyik legnagyobb kihívás a minőségi munkaerő hosszútávú megtartása. Stratégiai kérdés a szükséges létszám folyamatos biztosítása a termelés számára. Erre a kihívásra reagálva a Humán-Társ Személyzeti Kft. évekkel ezelőtt bevezette prémium szolgáltatását, mely mongol munkaerő foglalkoztatására építve szinte teljesen megszünteti a fluktuációt.

Jelentkezőink a legnagyobb számban operátorként, betanított munkásként, minőségellenőr feladatokat ellátó munkatársként állnak rendelkezésre. A feladat lehet egyszerű, ipari, könnyű és nehéz fizikai munka is. A munkavállalók nagyon jól tűrik a monoton feladatokat.

Cégünk kapcsolatrendszerére támaszkodva a Mongóliában történő ügyintézés biztosított, mely magába foglalja a toborzást, az előszűrést és ennek keretében a tesztelést is. A szűrés a Megbízó előre felállított szempontjai alapján történik, melynek része a jelentkező gyakorlatának, végzettségének ellenőrzése, valamint egészségi állapotának felmérése.

Az ázsiai munkavállalók vízum és tartózkodási engedély beszerzését, hosszabbítását cégünk intézi, a foglalkoztató megbízásából. Adó és TAJ ügyintézés is a szolgáltatás részét képzi. A munkavállalókat mindenben támogatjuk a magyarországi tartózkodásuk alatt. Fontos tényező, hogy a munkavállalók kizárólag annál a szervezetnél végezhetnek munkát, mely az engedélyben meg lett jelölve!

MIÉRT MONGOL MUNKAVÁLLALÓK?

 • Szorgalmas megbízható dolgozók, akiknek elsődleges céljuk a stabil, hosszútávú munkavégzés
 • Rendkívüli monotóniatűréssel rendelkeznek
 • Hazautazás nagyon ritka, általában évente egyszer történik
 • Céghez dedikált vízummal rendelkeznek, ezért nem kell a munkahelyváltástól tartani
 • Vallásukat tekintve könnyen integrálódnak az európai környezetbe (általában buddhista és keresztény)

A kiváló munkaerő mellett cégünk a Partnerek kényelmét maximálisan szem előtt tartja!

 • Segítséget nyújtunk a kommunikációs nehézségek áthidalásában
 • Teljes ügyintézést vállalunk a toborzástól kezdve, a hivatali ügyintézésen át, egészen a munkavállalók egyedi problémáinak kezeléséig
 • Kapcsolattartást biztosítunk a Megbízó, a Munkavállalók és a Hivatalok között
 • Az engedélyek hosszabbítását cégünk végzi el
 • Kedvező díjakat kínálunk
 • Igény esetén a munkavállalókat szállásoljuk

Kik vagyunk?

A Humán-Társ Személyzeti Kft. nagykanizsai székhellyel alakult munkaközvetítő iroda. Munkavállalóink számára helyi és vidéki munkákat biztosítunk hosszú távra. Kínálatunkban megtalálhatók az operátor, összeszerelő munkakörök, illetve különböző végzettséghez kötött szakmunkák.

Több éve foglalkozunk ázsiai munkaerő biztosításával. A teljeskörű szolgáltatást (toborzástól, a vízum-intézésen át, a foglalkoztatás támogatásáig) elsősorban a termelő és gyártó cégeknek kínáljuk.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a jelentkezőknek megtaláljuk a legjobb munkahelyet, de azt is fontosnak tartjuk, hogy a munkaadónak megbízható munkavállalókat biztosítsunk.

“Kiváló munkaerő minden helyzetre”

Kapcsolatfelvétel

Cím

8800 Nagykanizsa, Király u. 31/b

Elérhetőségek

Tel: +36 93 313 295

Email: info@humantars.hu

Nyutvatartás

Hétfő-Péntek 09:00 – 16:00

Szombat-Vasárnap: Zárva

Kövessen minket

Ajánlatkérés