Ukrán munkavállalók kölcsönzése

A Humán-Társ Személyzeti Kft. célja, hogy a termelő és gyártó cégek igényeire támaszkodva alakítsa ki személyreszabott szolgáltatásait, az elvárásokhoz leginkább illeszkedő ukrán kölcsönzésével.

Kérje kedvező ajánlatunkat ukrán munkaerő biztosítására.

Munkaerő-kölcsönzés

A Humán-Társ Személyzeti Kft. célja, hogy a termelő és gyártó cégek igényeire támaszkodva alakítsa ki személyreszabott szolgáltatásait, az elvárásokhoz leginkább illeszkedő ukrán kölcsönzésével.

Kérje kedvező ajánlatunkat ukrán munkaerő biztosítására.

Munkaerő-kölcsönzés

A kölcsönzésről

A munkaerő-kölcsönzés esetén megrendelőink azok az elsősorban gyártással és termeléssel foglalkozó cégek, amelyeknek rugalmas és kedvező szolgáltatási díjakkal járó megoldásokra van szükségük a munkaerő ellátás területén. Cégünk elvégzi a munkavállalók felkutatását, kölcsönzését (foglalkoztatását), teljeskörű adminisztratív tevékenységet lát el, a vidéki munkavállalókat szállásolja. Munkánk révén Partnereinknek jelentősen javul a munkaerő-ellátottsága

Előnyök

Ukrán munkavállalók kölcsönzése során partnereink gyorsan képesek reagálni az új piaci kihívásokra, szezonális termelésbővülésük munkaerő-felvétellel történő lereagálása kiszámíthatóbbá és hatékonyabbá válik. Gazdaságosabb ukrán munkaerőt alkalmazni és az esetleges többletköltségeket kifizetni, mint a kieső termelésből fakadó károkat és veszteségeket vállalni.

Toborzás

Cégünk az előre meghatározott kritériumok alapján mutatja be az álláskeresőket. Ukrajnában a meghatározott kritériumok alapján történő toborzást biztosítunk, tevékenységünket támogató kapcsolatrendszerre építve.

Ügyintézés

A foglalkoztatás megkezdése előtt cégünk minden feltételt biztosít. A munkavállaláshoz szükséges okmányokkal kapcsolatos ügyintézést (munkavállalási engedély a Bevándorlási Hivatalban, magyar adó- és TAJ szám beszerzése, vízum átvételében való segítségnyújtás) és a szálláshelyszolgáltatást is vállaljuk.

Partnereink haszna

Együttműködéseink által Partnereink a főtevékenységükre koncentrálhatnak. Heti rendszerességgel vehetnek fel új munkavállalókat. Rengeteg adminisztratív tehertől megszabadulnak. Saját állományba vehetik a kölcsönzött munkavállalókat

Szállásolás

A kölcsönzött munkavállalók szállásolását is vállaljuk a Kölcsönvevővel egyeztetett költségszint szem előtt tartásával.

További információk

Miért a Humán-Társ?

- Folyamatos toborzásunk miatt heti rendszerességgel tudunk jelentkezőket biztosítani

- Mindig a Megbízó igényei szerint kutatjuk fel a legmegfelelőbb álláskeresőket

- Folyamatosan fejlődünk – Ezért vagyunk Európa egyik leggyorsabban növekvő vállalkozása (Financial Times listája alapján)

- Stabil pénzügyi háttér – Az Opten Kft. “A” minősítésével rendelkezünk (magyar cégek 3,15 százaléka tartozik ebbe a szűk kategóriába)

- Versenyképes árakon dolgozunk és az árajánlatok mindig egyedi szempontok szerint készülnek

- Rengeteg tapasztalatot halmoztunk fel a munkaerő szállásolása területén

Általános információk

A munkaerő-kölcsönzés szolgáltatás igénybevétele során partnereink gyorsan képesek alkalmazkodni az új piaci kihívásokra, szezonális termelésbővülésük munkaerő-felvétellel történő lereagálása kiszámíthatóbbá és hatékonyabbá válik.

A toborzás során partnereinknek nem kell foglalkozniuk az új munkaerő felkutatásával és előszűrésével. Cégünk az előre meghatározott kritériumok alapján mutatja be az álláskeresőket.

A toborzás során időt, pénzt és energiát takaríthat meg. Hirdetési módszerünk több elemre épül, mely magába foglalja a hagyományos és online hirdetési csatornákat.

Szállásolás

Cégünk a munkavállalók szállásoltatását több éve megbízható partner közreműködésével látja el. Jelenlegi szállásainkon kölcsönzött munkavállalóinkat nagy létszámban tudjuk elhelyezni.

Kik vagyunk mi?

A Humán-Társ Személyzeti Kft. nagykanizsai székhellyel alakult munkaközvetítő iroda. Munkavállalóink számára helyi és vidéki munkákat biztosítunk hosszú távra. Kínálatunkban megtalálhatók az operátor, összeszerelő munkakörök, illetve különböző végzettséghez kötött szakmunkák.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a jelentkezőknek megtaláljuk a legjobb munkahelyet, de azt is fontosnak tartjuk, hogy a munkaadónak megbízható munkavállalókat biztosítsunk.

“Kiváló munkaerő minden helyzetre”

Kapcsolatfelvétel

Cím

8800 Nagykanizsa, Király u. 31/b

Elérhetőségek

Tel: +36 93 313 295

Email: info@humantars.hu

Nyutvatartás

Hétfő-Péntek 09:00 – 16:00

Szombat-Vasárnap: Zárva

Ajánlatkérés