Ukrán munkavállalók kölcsönzése 2019-08-26T08:30:12+00:00

Ukrán munkavállalók kölcsönzése

Milyen előnyökkel jár az ukrán munkaerő kölcsönzése?

Ukrán munkavállalók kölcsönzése során partnereink gyorsan képesek reagálni az új piaci kihívásokra, szezonális termelésbővülésük munkaerő-felvétellel történő lereagálása kiszámíthatóbbá és hatékonyabbá válik. Gazdaságosabb ukrán munkaerőt alkalmazni és az esetleges többletköltségeket kifizetni, mint a kieső termelésből fakadó károkat és veszteségeket vállalni.

Cégünk az előre meghatározott kritériumok alapján mutatja be az álláskeresőket. Ukrajnában a meghatározott kritériumok alapján történő toborzást biztosítunk, tevékenységünket támogató kapcsolatrendszerre építve.

A foglalkoztatás megkezdése előtt cégünk minden feltételt biztosít. A munkavállaláshoz szükséges okmányokkal kapcsolatos ügyintézést (munkavállalási engedély a Bevándorlási Hivatalban, magyar adó- és TAJ szám beszerzése, vízum átvételében való segítségnyújtás) és a szálláshelyszolgáltatást is vállaljuk.

A szolgáltatás igénybevétele során 2 héten belül biztosítunk munkavállalókat, elsősorban fizikai munkakörök esetén. A munkavállalók közül általában minden 10 főre jut egy magyar nyelven beszélő dolgozó. A beilleszkedést tolmácsok is segítik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez is érdekelheti! – Mongol munkavállalók közvetítése, teljes ügyintézéssel

További részletek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toborzási folyamat

Jelentkezők felkutatása

A toborzás igazodik a Megbízó igényeihez, figyelembe vesszük a felvételi napok időpontjait, az üzemorvos rendelési idejéhez igazodva, illetve szállásos munkavállaló toborzása során a szállásköltségek minimalizálása érdekében összehangoljuk a felvételi és belépési napokat.

Előszűrés – Tesztelés

Az előszűrés az előre felállított szempontok alapján történik, melynek része a jelentkező gyakorlata, végzettsége. Az előzetes szűrőkön megfelelt álláskeresőket személyes bemutatás keretében utaztatjuk a Megbízó által kijelölt felvételi helyre. Cégünk az álláskeresők koordinálására, a zökkenőmentes kommunikáció biztosítására kihelyezett kollégát alkalmaz.

Üzemorvos – Bejelentés

Dolgozóink kizárólag érvényes alkalmassági vizsgálat eredménye birtokában állhatnak munkába. A munkakezdés előtti bejelentés a jelenlegi szabályok szerint kettős, így cégünk gondoskodik róla, hogy a bejelentés a Felek részéről párhuzamos legyen. A munkakezdés előtt minden munkavállalóval munkaszerződés, tájékoztató és mindenre kiterjedő nyilatkozatok készülnek. Az ehhez szükséges okmányok beszerzését Cégünk intézi.

Szállásolás

A kölcsönzött munkavállalók szállásolását is vállaljuk a Kölcsönvevővel egyeztetett költségszint szem előtt tartásával.

 

Ajánlatkérés