Év Fiatal Vezetője 2019

2020.09.03.

A Humán-Társ Ügyvezetője az Év Fiatal Vezetője 2019, KKV kategória díjazottja

2020.09.03-án Budapesten megrendezett HR Festen került sor az Év Fiatal Vezetője díj eredményhirdetésére, ahol a Humán-Társ Személyzeti Kft. Ügyvezetője, Gergina Szabolcs Gyula elnyerte a KKV kategória Különdíját.

A HR Fest Magyarország legnagyobb HR-es eseménysorozata, amely emberi erőforrással foglalkozó szakembereket és vállalati döntéshozókat köt össze egymással. A résztvevők megismerkedhettek a nemzetközi HR trendekkel, kapcsolatokat építhettek, magas színvonalú előadásokat hallgathattak. Az esemény csúcspontjaként kerültek átadásra az Év Fiatal Vezetője díjak, a Coaching Team szervezésében.

A rangos elismerés elnyerése érdekében három körös megmérettetésben kellett a pályázóknak bemutatniuk vezetői készségeiket, elért eredményeiket, jövőképüket és saját szervezetük működését. A szakmai zsűri tagjai között a HR területén nagy tapasztalattal rendelkező vezetők foglaltak helyet. Az elismeréseket a kiírás szerint állami; nonprofit; nagyvállalat; KKV, illetve női vezető kategóriákban ítélték oda.

A nagykanizsai székhelyű Humán-Társ büszke Ügyvezetőjére, hogy Gergina Szabolcs Gyula a megmérettetésen a Magyarországon működő szervezetek számát tekintve, a legnagyobb szektor, a KKV mezőnyében vehette át díját.

„Nagyon büszke vagyok rá, hogy kiérdemeltem az Év Fiatal Vezetője Különdíját. Köszönöm a Munkatársaimnak az elkötelezettségét és magas minőségű munkáját, melynek köszönhetően közös sikereket értünk és érünk el. Úgy gondolom, hogy az ilyen eredmények bizonyítják, hogy a befektetett munka mindig megtérül!”- tette hozzá Gergina Szabolcs Gyula, a Humán-Társ Személyzeti Kft. Ügyvezetője.

A Humán-Társ-ról:

A Humán-Társ Személyzeti Kft. 2006-ban, nagykanizsai székhellyel alakult munkaközvetítő iroda. Partnerei számára egyedi ajánlatra építve, gyorsan, és korrekt árakon kínálja munkaerő-kölcsönzési szolgáltatását operátor, összeszerelő, illetve különböző végzettségekhez kötött munkakörök tekintetében, és magasabb pozíció esetén közvetíti a legmegfelelőbb jelölteket. A szervezet nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a jelentkezőknek megtalálja a legjobb munkahelyet, de azt is fontosnak tartja, hogy a munkaadónak megbízható munkavállalókat biztosítson.

Források:

Coaching Team – http://www.coachingteam.hu/

HR Fest – https://hrfest.com/

További információ kérhető:

E-mail: info@humantars.hu