Munkaerő-kölcsönzés

A kölcsönzésről

A munkaerő-kölcsönzés esetén megrendelőink azok az elsősorban gyártással és termeléssel foglalkozó cégek, amelyeknek rugalmas és kedvező szolgáltatási díjakkal járó megoldásokra van szükségük a munkaerő ellátás területén. Cégünk elvégzi a munkavállalók felkutatását, kölcsönzését (foglalkoztatását), teljeskörű adminisztratív tevékenységet lát el, a vidéki munkavállalókat szállásolja. Munkánk révén Partnereinknek jelentősen javul a munkaerő-ellátottsága.

Együttműködések

Autóipari beszállítók, bútorgyártás, elektronikai összeszerelő vállalatok, gépgyártás, gumitermék gyártás, faipar, fémipar, alumíniumipar és műanyaggyártás

Milyen estekben?

Ügyfeleink akkor választanak minket, ha hirdetéseik nem érik el a potenciális munkavállalói csoportokat, nagy energiabefektetéssel jár a toborzások szervezése, vagy a környéken nem érhető el a kívánt munkaerő. Esetleg a szállásos munkavállalókkal kapcsolatos teljes ügyintézés erőforrásigényes és nincs elég kapacitás a munkavállalók szociális problémáival foglalkozni

Mit teszünk mi?

Toborzási módszereinkkel elérjük a nehezen hozzáférhető csoportokat is (klasszikus és online megjelenések sokasága). Szervezett formában bemutatjuk a potenciális jelölteket. Előszűrést végzünk, igény esetén a Kölcsönvevő munkaalkalmassági tesztjét használva. Vidéki munkavállalók foglalkoztatása esetén országosan toborzunk, utaztatunk és több éves tapasztalatunkra építve szállásolunk. A helyi, bejárós és szállásos munkavállalókat mindenben támogatjuk, hogy a munkájára tudjon koncentrálni hosszú távon

Partnereink haszna

Együttműködéseink által Partnereink a főtevékenységükre koncentrálhatnak. Heti rendszerességgel vehetnek fel új munkavállalókat. Rengeteg adminisztratív tehertől megszabadulnak. Saját állományba vehetik a kölcsönzött munkavállalókat.

Szállásolás

A kölcsönzött munkavállalók szállásolását is vállaljuk a Kölcsönvevővel egyeztetett költségszint szem előtt tartásával.

Humán-Társ Személyzeti Kft. Munkaerő-kölcsönzés; Munkaerő-közvetítés

Cégünkről

A Humán-Társ Személyzeti Kft. 2006-ban, nagykanizsai székhellyel alakult munkaközvetítő iroda. Partnereink számára egyedi ajánlatra építve, gyorsan, és korrekt árakon kínáljuk munkaerő-kölcsönzés szolgáltatásunkat operátor, összeszerelő, illetve különböző végzettségekhez kötött munkakörök tekintetében. Emellett magasabb pozíció esetén közvetítjük a legmegfelelőbb jelölteket. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a jelentkezőknek megtaláljuk a legjobb munkahelyet, de azt is fontosnak tartjuk, hogy a munkaadónak megbízható munkavállalókat biztosítsunk.

A munkaerő-kölcsönzés esetén  megrendelőink azok az elsősorban gyártással és termeléssel foglalkozó cégek, amelyeknek rugalmas és kedvező szolgáltatási díjakkal járó megoldásokra van szükségük a munkaerő ellátás területén. Cégünk elvégzi a munkavállalók felkutatását, kölcsönzését (foglalkoztatását), teljeskörű adminisztratív tevékenységet lát el, a vidéki munkavállalókat szállásolja. Munkánk révén Partnereinknek jelentősen javul a munkaerő-ellátottsága.

További információk

Miért minket válasszon?

  • Folyamatos toborzásunk miatt heti rendszerességgel tudunk jelentkezőket biztosítani
  • Mindig a Megbízó igényei szerint kutatjuk fel a legmegfelelőbb álláskeresőket
  • Folyamatosan fejlődünk – Ezért vagyunk Európa egyik leggyorsabban növekvő vállalkozása (Financial Times listája alapján)
  • Stabil pénzügyi háttérrel rendelkezünk – Az Opten Kft. “A” minősítésével rendelkezünk (magyar cégek 3,15 százaléka tartozik ebbe a szűk kategóriába)
  • Versenyképes árakon dolgozunk és az árajánlatok mindig egyedi szempontok szerint készülnek
  • Rengeteg tapasztalatot halmoztunk fel a munkaerő szállásolása területén

Általános információk

A munkaerő-kölcsönzés szolgáltatás igénybevétele során partnereink gyorsan képesek alkalmazkodni az új piaci kihívásokra, szezonális termelésbővülésük munkaerő-felvétellel történő lereagálása kiszámíthatóbbá és hatékonyabbá válik.

A toborzás során partnereinknek nem kell foglalkozniuk az új munkaerő felkutatásával és előszűrésével. Cégünk az előre meghatározott kritériumok alapján mutatja be az álláskeresőket.

A toborzás során időt, pénzt és energiát takaríthat meg. Hirdetési módszerünk több elemre épül, mely magába foglalja a hagyományos és online hirdetési csatornákat.

 

Vegye át saját állományba a legjobb dolgozókat

A munkaerő-kölcsönzés során Partnereink számára fontos szempont lehet a megfelelő munkaerő hosszútávra történő foglalkoztatása. Szolgáltatásaink között található Try & Hire megoldás, mely módszer lényegi elemei:

  • Munkaerő-kölcsönzés keretein belül történő munkaerő-felvétel
  • Előre meghatározott feltételekkel az adott munkavállaló átvehető a Kölcsönvevő saját állományába
  • A munkaerő-kölcsönzés időszaka így akár próbaidőnek is tekinthető

 

Ajánlatkérés

Humán-Társ Személyzeti Kft. Munkaerő-kölcsönzés; Munkaerő-közvetítés

Ajánlatkérő űrlap

 

Kapcsolat

8800, Nagykanizsa
Király u. 31/b

+36 93 / 313-295

info@humantars.hu