Munkaerő-kölcsönzés 2023-03-08T22:08:17+00:00

Munkaerő-kölcsönzés

Cégünk operátor, összeszerelő, betanított munkás, szakmunkás pozíciókra biztosít kölcsönzött munkaerőt, elsősorban termelő és gyártó Partnerek számára. Szolgáltatásunk keretében vidéki munkavállalóinkat szállásoljuk, és lehetőséget biztosítunk a munkavállalók átvételére is.

Kérje kedvező ajánlatunkat fizikai munkaerő kölcsönzésére.

Munkaerő-kölcsönzés

Cégünk operátor, összeszerelő, betanított munkás, szakmunkás pozíciókra biztosít kölcsönzött munkaerőt, elsősorban termelő és gyártó Partnerek számára. Szolgáltatásunk keretében vidéki munkavállalóinkat szállásoljuk, és lehetőséget biztosítunk a munkavállalók átvételére is.

Kérje kedvező ajánlatunkat fizikai munkaerő kölcsönzésére.

Munkaerő-kölcsönzés (1200 × 1200 képpont) másolata

Munkaerő-kölcsönzés

A kölcsönzésről

A munkaerő-kölcsönzés esetén megrendelőink azok az elsősorban gyártással és termeléssel foglalkozó cégek, amelyeknek rugalmas és kedvező szolgáltatási díjakkal járó megoldásokra van szükségük a munkaerő ellátás területén. Cégünk elvégzi a munkavállalók felkutatását, kölcsönzését (foglalkoztatását), teljeskörű adminisztratív tevékenységet lát el, a vidéki munkavállalókat szállásolja. Munkánk révén Partnereinknek jelentősen javul a munkaerő-ellátottsága

Együttműködések

Autóipari beszállítók, bútorgyártás, elektronikai összeszerelő vállalatok, gépgyártás, gumitermék gyártás, faipar, fémipar, alumíniumipar és műanyaggyártás

Milyen estekben?

Ügyfeleink akkor választanak minket, ha hirdetéseik nem érik el a potenciális munkavállalói csoportokat, nagy energiabefektetéssel jár a toborzások szervezése, vagy a környéken nem érhető el a kívánt munkaerő. Esetleg a szállásos munkavállalókkal kapcsolatos teljes ügyintézés erőforrásigényes és nincs elég kapacitás a munkavállalók szociális problémáival foglalkozni

Mit teszünk mi?

Toborzási módszereinkkel elérjük a nehezen hozzáférhető csoportokat is (klasszikus és online megjelenések sokasága). Szervezett formában bemutatjuk a potenciális jelölteket. Előszűrést végzünk, igény esetén a Kölcsönvevő munkaalkalmassági tesztjét használva. Vidéki munkavállalók foglalkoztatása esetén országosan toborzunk, utaztatunk és több éves tapasztalatunkra építve szállásolunk. A helyi, bejárós és szállásos munkavállalókat mindenben támogatjuk, hogy a munkájára tudjon koncentrálni hosszú távon

Partnereink haszna

Együttműködéseink által Partnereink a főtevékenységükre koncentrálhatnak. Heti rendszerességgel vehetnek fel új munkavállalókat. Rengeteg adminisztratív tehertől megszabadulnak. Saját állományba vehetik a kölcsönzött munkavállalókat

Szállásolás

A kölcsönzött munkavállalók szállásolását is vállaljuk a Kölcsönvevővel egyeztetett költségszint szem előtt tartásával

Szolgáltatási területek

Próbálja ki és vegye saját állományba

Munkaerő felvétel

Munkaerő-kölcsönzés keretein belül történő munkaerő-felvétel. A toborzást bízza ránk.

Kipróbálás

A munkaerő-kölcsönzés időszakában meggyőződhet a munkavállalók teljesítményéről.

Átvétel

Előre meghatározott feltételekkel a munkavállalók átvehetők a Kölcsönvevő saját állományába.

További információk

Miért a Humán-Társ?

- Folyamatos toborzásunk miatt heti rendszerességgel tudunk jelentkezőket biztosítani

- Mindig a Megbízó igényei szerint kutatjuk fel a legmegfelelőbb álláskeresőket

- Folyamatosan fejlődünk – Ezért vagyunk Európa egyik leggyorsabban növekvő vállalkozása (Financial Times listája alapján)

- Stabil pénzügyi háttér – Az Opten Kft. “A” minősítésével rendelkezünk (magyar cégek 3,15 százaléka tartozik ebbe a szűk kategóriába)

- Versenyképes árakon dolgozunk és az árajánlatok mindig egyedi szempontok szerint készülnek

- Rengeteg tapasztalatot halmoztunk fel a munkaerő szállásolása területén

Általános információk

A munkaerő-kölcsönzés szolgáltatás igénybevétele során partnereink gyorsan képesek alkalmazkodni az új piaci kihívásokra, szezonális termelésbővülésük munkaerő-felvétellel történő lereagálása kiszámíthatóbbá és hatékonyabbá válik.

A toborzás során partnereinknek nem kell foglalkozniuk az új munkaerő felkutatásával és előszűrésével. Cégünk az előre meghatározott kritériumok alapján mutatja be az álláskeresőket.

A toborzás során időt, pénzt és energiát takaríthat meg. Hirdetési módszerünk több elemre épül, mely magába foglalja a hagyományos és online hirdetési csatornákat.

Szállásolás

Cégünk a munkavállalók szállásoltatását több éve megbízható partner közreműködésével látja el. Jelenlegi szállásainkon kölcsönzött munkavállalóinkat nagy létszámban tudjuk elhelyezni.

Kik vagyunk?

A Humán-Társ Személyzeti Kft. nagykanizsai székhellyel alakult munkaközvetítő iroda. Munkavállalóink számára helyi és vidéki munkákat biztosítunk hosszú távra. Kínálatunkban megtalálhatók az operátor, összeszerelő munkakörök, illetve különböző végzettséghez kötött szakmunkák.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a jelentkezőknek megtaláljuk a legjobb munkahelyet, de azt is fontosnak tartjuk, hogy a munkaadónak megbízható munkavállalókat biztosítsunk.

“Kiváló munkaerő minden helyzetre”

Kapcsolatfelvétel

Cím

8800 Nagykanizsa, Király u. 31/b

Elérhetőségek

Tel: +36 30 326 3896

Email: info@humantars.hu

Nyutvatartás

Hétfő-Péntek 09:00 – 16:00

Szombat-Vasárnap: Zárva

Kövessen minket

Ajánlatkérés