Elismerések 2019-08-09T09:51:16+00:00

Díjak, elismerések

FT1000 Financial Times Európa leggyorsabban növekvő vállalkozásai Humán-Társ Személyzeti Kft. Munkaerő-kölcsönzés Nagykanizsa2019 – A nagykanizsai székhelyű Humán-Társ Személyzeti Kft. a Financial Times elismerésében részesült!

A világ egyik vezető gazdasággal és pénzüggyel foglalkozó napilapja évente azonosítja és közzéteszi az “1000 Leggyorsabban Növekvő Európai Vállalatot”. Hatalmas megtiszteltetés Cégünk számára, hogy Európában a 615. és Magyarországon a 3. helyet értük el.

Az Financial Times listája itt tekinthető meg.

 

bisnode triple a minősítés humantars humántárs

2019 – A Humán-Társ Személyzeti Kft. a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike!

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal. Cégünk  a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel  Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik.

 

Opten A minősítés Humán-Társ Személyzeti Kft. Munkaerő-kölcsönzés Nagykanizsa

2018 – A Humán-Társ Személyzeti Kft. teljesítményéért, megbízható munkájáért az Opten Kft. elismerésben részesült!

A minősítés bizonyítja, hogy Cégünk a piacon stabil munkaerő-kölcsönző szervezetnek számít, hiszen a magyar cégek csupán 3,15% mondhatja el magáról, hogy ilyen alacsony kockázatú pénzügyi háttérrel rendelkezik.

EnglishGermanHungarianKorean