Cégeknek 2019-08-09T11:06:35+00:00

SZOLGÁLTATÁSAINK CÉGEKNEK

Munkaerő-kölcsönzés

Tudjuk, hogy számtalan esetben lehet szükség a munkaerőigény leggyorsabb kielégítésére, főleg az egyre fokozódó munkaerőhiány következtében. A munkaerő-kölcsönzés szolgáltatásunkkal gyors, hatékony megoldást kínálunk, akár országos toborzással.

AJÁNLAT KÉRÉS
TOVÁBBI RÉSZLETEK

Munkerő-közvetítés

A minden tekintetben megfelelő munkaerő gyors és hatékony közvetítése során magasan kvalifikált munkavállalók és az őket foglalkoztató piaci szereplők tekintetében teszünk eleget az elvárásoknak. Szolgáltatásunkkal kapcsolatban garanciát vállalunk.

AJÁNLAT KÉRÉS
TOVÁBBI RÉSZLETEK

Kölcsönzött munkavállalók szállásolása

A megfelelő munkaerő biztosítása adott esetben a Kölcsönvevő közvetlen környezetéből már nem megoldható, így távolabbi régiókból történő toborzás nyújthat megfelelő megoldást Partnereink számára. Ilyen esetekre cégünk vállalja a munkavállalók elszállásolását, az erre a célra meghatározott költségkeret figyelembevételével.

Jelenlegi szállásainkon kölcsönzött munkavállalóinkat nagy létszámban tudjuk elhelyezni. A szállások tekintetében törekszünk a munkavállalók szociális igényeit maximálisan szem előtt tartani és számukra megfelelő környezetet biztosítani.

 

TOVÁBBI RÉSZLETEK

MIT GARANTÁLUNK PARTNEREINKNEK?

10 érvünk van amellett, hogy az igénybevevők miért érezhetik magukat biztonságban

GARANCIÁK

KAPCSOLATFELVÉTEL