Cégeknek 2019-08-09T11:06:35+00:00

SZOLGÁLTATÁSAINK CÉGEKNEK

Munkaerő-kölcsönzés

Tudjuk, hogy számtalan esetben lehet szükség a munkaerőigény leggyorsabb kielégítésére, főleg az egyre fokozódó munkaerőhiány következtében. A munkaerő-kölcsönzés szolgáltatásunkkal gyors, hatékony megoldást kínálunk, akár országos toborzással.

Munkerő-közvetítés

A minden tekintetben megfelelő munkaerő gyors és hatékony közvetítése során magasan kvalifikált munkavállalók és az őket foglalkoztató piaci szereplők tekintetében teszünk eleget az elvárásoknak. Szolgáltatásunkkal kapcsolatban garanciát vállalunk.

Kölcsönzött munkavállalók szállásolása

A megfelelő munkaerő biztosítása adott esetben a Kölcsönvevő közvetlen környezetéből már nem megoldható, így távolabbi régiókból történő toborzás nyújthat megfelelő megoldást Partnereink számára. Ilyen esetekre cégünk vállalja a munkavállalók elszállásolását, az erre a célra meghatározott költségkeret figyelembevételével.

Jelenlegi szállásainkon kölcsönzött munkavállalóinkat nagy létszámban tudjuk elhelyezni. A szállások tekintetében törekszünk a munkavállalók szociális igényeit maximálisan szem előtt tartani és számukra megfelelő környezetet biztosítani.

 

MIT GARANTÁLUNK PARTNEREINKNEK?

10 érvünk van amellett, hogy az igénybevevők miért érezhetik magukat biztonságban

KAPCSOLATFELVÉTEL

EnglishGermanHungarianKorean