Megtérülő befektetések

Rengeteg tapasztalatunk van már a munkaerő-kölcsönzésben. Pontosan ezért tudjuk, hogy van egy jobb ajánlatunk! Ázsiai munkaerő foglalkoztatásával sok költséget megtakaríthat.

Ha kölcsönzött már munkaerőt, tudja meg mennyivel kedvezőbb ázsiai munkaerőt foglalkoztatni, 3 egyszerű lépésben:

1. Kérjük, igényelje kalkulátorunkat az alábbi űrlap kitöltésével
2. Elküldjük kalkulátorunkat a megadott e-mail címre
3. Hasonlítsa össze az eredményeket. Látványos különbségek lesznek!

Kérjen ajánlatot ázsiai munkaerő biztosítására!

Nézze meg prezentációnkat

Ázsiai munkatárs? Megszerzi a Humán-Társ , tervezte: Gergina Szabolcs

Cégünkről

A Humán-Társ Személyzeti Kft. 2006-ban, nagykanizsai székhellyel alakult munkaközvetítő iroda. Partnereink számára egyedi ajánlatra építve, gyorsan, és korrekt árakon kínáljuk munkaerő-kölcsönzés szolgáltatásunkat operátor, összeszerelő, illetve különböző végzettségekhez kötött munkakörök tekintetében. Emellett magasabb pozíció esetén közvetítjük a legmegfelelőbb jelölteket. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a jelentkezőknek megtaláljuk a legjobb munkahelyet, de azt is fontosnak tartjuk, hogy a munkaadónak megbízható munkavállalókat biztosítsunk.

Célunk továbbá a harmadik országbeli munkavállalók Magyarországon történő foglalkoztatásának elősegítése, ezen belül a fő profil a mongol munkavállalók támogatása. A szolgáltatás keretein belül teljes ügyintézést kínálunk a toborzástól kezdve az okmányok intézésén át a szállásolásig.

Kapcsolat

8800, Nagykanizsa
Király u. 31/b

+36 93 / 313-295

info@humantars.hu

EnglishGermanHungarianKorean