Ajánlat 2020-01-22T13:38:37+00:00

Találjon cégének kiváló munkaerőt!

Munkaerő-kölcsönzés

A munkaerő-kölcsönzés esetén  megrendelőink azok az elsősorban gyártással és termeléssel foglalkozó cégek, amelyeknek rugalmas és kedvező szolgáltatási díjakkal járó megoldásokra van szükségük a munkaerő ellátás területén.

Cégünk elvégzi a munkavállalók felkutatását, kölcsönzését (foglalkoztatását), teljeskörű adminisztratív tevékenységet lát el, a vidéki munkavállalókat szállásolja. Munkánk révén Partnereinknek jelentősen javul a munkaerő-ellátottsága.

Kik ezek a partnerek?

Szervezetünk számos területről rendelkezik referenciákkal, többek között:

 • Autóipari beszállítók
 • Bútorgyártás
 • Elektronikai összeszerelő vállalatok
 • Gépgyártás
 • Gumitermék gyártás
 • Faipar
 • Fémipar és alumíniumipar
 • Műanyaggyártás

Milyen nehézségekkel küzdenek Partnereink?

 • Hirdetéseik nem érik el a potenciális munkavállalói csoportokat
 • Nagy energiabefektetéssel jár a toborzások szervezése
 • A környéken nem érhető el a kívánt munkaerő
 • Szállásos munkavállalókkal kapcsolatos teljes ügyintézés erőforrásigényes
 • Nincs elég kapacitás a munkavállalók szociális problémáival foglalkozni

Mit teszünk mi?

 • Toborzási módszereinkkel elérjük a nehezen hozzáférhető csoportokat is (klasszikus és online megjelenések sokasága)
 • Szervezett formában bemutatjuk a potenciális jelölteket
 • Előszűrést végzünk, igény esetén a Kölcsönvevő munkaalkalmassági tesztjét használva
 • Vidéki munkavállalók foglalkoztatása esetén országosan toborzunk, utaztatunk és több éves tapasztalatunkra építve szállásolunk
 • A helyi, bejárós és szállásos munkavállalókat mindenben támogatjuk, hogy a munkájára tudjon koncentrálni hosszú távon

Mi a haszna Partnereinknek?

 • Főtevékenységükre koncentrálhatnak
 • Heti rendszerességgel vehetnek fel új munkavállalókat
 • Rengeteg adminisztratív tehertől megszabadulnak
 • Saját állományba vehetik a kölcsönzött munkavállalókat

A megfelelő munkaerő biztosítása adott esetben a Kölcsönvevő közvetlen környezetéből már nem megoldható, így távolabbi régiókból történő toborzás nyújthat megfelelő megoldást Partnereink számára. Ilyen esetekre cégünk vállalja a munkavállalók elszállásolását, az erre a célra meghatározott költségkeret figyelembevételével.

Jelenlegi szállásainkon kölcsönzött munkavállalóinkat nagy létszámban tudjuk elhelyezni. A szállások tekintetében törekszünk a munkavállalók szociális igényeit maximálisan szem előtt tartani és számukra megfelelő környezetet biztosítani.

Kölcsönzött munkavállalók szállásolása
Humán-Társ Személyzeti Kft. Munkaerő-kölcsönzés; Munkaerő-közvetítés

Munkaerő-közvetítés

Szolgáltatásaink közé tartozik a munkaerő gyors és hatékony közvetítése, mely során a magasan kvalifikált munkavállalók és az őket foglalkoztató piaci szereplők tekintetében teszünk eleget az elvárásoknak.

A közvetített munkatárs után garanciát vállalunk, melynek ideje a betöltött pozíció függvénye (1-6 hónap). Ennek értelmében, ha a munkatárs alkalmatlan lenne a feladatra, természetesen a megadott határidőn belül új jelölteket keresünk. 

Ázsiai és ukrán munkaerő

Munkavállalók biztosítása, szállásolással is

Cégünk kapcsolatrendszerére támaszkodva a Mongoliában történő ügyintézés biztosított, mely magába foglalja a toborzást, az előszűrést és ennek keretében a tesztelést is.

A toborzás igazodik a Megbízó igényeihez. A szűrés az előre felállított szempontok alapján történik, melynek része a jelentkező gyakorlatának, végzettségének, egészségi állapotának ellenőrzése.

 

Partnereinket a munkavállalók a foglalkoztatásáig csak a megfelelő szállás biztosítása terheli (kb. 10 nap), egészen a bejelentésig nem merül fel egyéb kiadás.

Szálláshely szolgáltatást Cégünk is kínál a harmadik országbeli munkavállalók foglalkozatói számára, mely a megbízás teljes időtartamára kiterjedhet.

A Humán-Társ Személyzeti Kft. az álláskeresők koordinálására, a zökkenőmentes kommunikáció elősegítésére tolmácsolást biztosít.

A harmadik országbeli munkavállalókról

A Humán-Társ Személyzeti Kft. célja a harmadik országbeli munkavállalók Magyarországon történő foglalkoztatásának elősegítése, ezen belül a fő profil a mongol munkavállalók támogatása. A nevezett munkavállalók bármilyen feladat elvégzésére alkalmasak.

A legnagyobb számban operátorként, betanított munkásként, minőségellenőr feladatokat ellátó munkatársként állnak rendelkezésre. A feladat lehet egyszerű, ipari, könnyű és nehéz fizikai munka is. A munkavállalók nagyon jól tűrik a monoton feladatokat.

Az általunk támogatott álláskeresők azzal a céllal kívánnak elhelyezkedni Magyarországon, hogy minél többet dolgozzanak, a szülőhelyükön elérhető munkabéreknél magasabb fizetés reményében, és ezáltal támogassák családjukat.

Ha lehetőség adódik a rendes munkaidőn felüli munkavégzésre, akkor mindenképpen lehet munkájukra számítani.

Milyen előnyökkel jár az ukrán munkaerő kölcsönzése?

Ukrán munkavállalók kölcsönzése során partnereink gyorsan képesek reagálni az új piaci kihívásokra, szezonális termelésbővülésük munkaerő-felvétellel történő lereagálása kiszámíthatóbbá és hatékonyabbá válik. Gazdaságosabb ukrán munkaerőt alkalmazni és az esetleges többletköltségeket kifizetni, mint a kieső termelésből fakadó károkat és veszteségeket vállalni.

Cégünk az előre meghatározott kritériumok alapján mutatja be az álláskeresőket. Ukrajnában a meghatározott kritériumok alapján történő toborzást biztosítunk, tevékenységünket támogató kapcsolatrendszerre építve.

A foglalkoztatás megkezdése előtt cégünk minden feltételt biztosít. A munkavállaláshoz szükséges okmányokkal kapcsolatos ügyintézést (munkavállalási engedély a Bevándorlási Hivatalban, magyar adó- és TAJ szám beszerzése, vízum átvételében való segítségnyújtás) és a szálláshelyszolgáltatást is vállaljuk.

A szolgáltatás igénybevétele során 2 héten belül biztosítunk munkavállalókat, elsősorban fizikai munkakörök esetén. A munkavállalók közül általában minden 15 főre jut egy magyar nyelven beszélő dolgozó.

Jelentkezők felkutatása

A toborzás igazodik a Megbízó igényeihez, figyelembe vesszük a felvételi napok időpontjait, az üzemorvos rendelési idejéhez igazodva, illetve szállásos munkavállaló toborzása során a szállásköltségek minimalizálása érdekében összehangoljuk a felvételi és belépési napokat.

Előszűrés – Tesztelés

Az előszűrés az előre felállított szempontok alapján történik, melynek része a jelentkező gyakorlata, végzettsége. Az előzetes szűrőkön megfelelt álláskeresőket személyes bemutatás keretében utaztatjuk a Megbízó által kijelölt felvételi helyreCégünk az álláskeresők koordinálására, a zökkenőmentes kommunikáció biztosítására kihelyezett kollégát alkalmaz.

Üzemorvos – Bejelentés

Dolgozóink kizárólag érvényes alkalmassági vizsgálat eredménye birtokában állhatnak munkába. A munkakezdés előtti bejelentés a jelenlegi szabályok szerint kettős, így cégünk gondoskodik róla, hogy a bejelentés a Felek részéről párhuzamos legyen. A munkakezdés előtt minden munkavállalóval munkaszerződés, tájékoztató és mindenre kiterjedő nyilatkozatok készülnek. Az ehhez szükséges okmányok beszerzését Cégünk intézi.

Szállásolás

A kölcsönzött munkavállalók szállásolását is vállaljuk a Kölcsönvevővel egyeztetett költségszint szem előtt tartásával.

csomagolás minőségellenőrzés termékválogatás vállalkozás humántárs

Feldolgozóipari tevékenység

Cégünk feldologozóipari tevékenységek ellátását vállalkozási szerződés keretében vállalja a Megbízó telephelyén

 • Csomagolás
 • Minőségellenőrzés
 • Termékválogatás
 • Stb.

Adott települések esetén a szállásos munkavállalók foglalkoztatása kerül előtérbe, a helyben elérhető munkavállalók alacsony létszámam miatt.

Jelenlegi szállásainkon munkavállalóinkat nagy létszámban tudjuk elhelyezni. A szállások tekintetében törekszünk a munkavállalók szociális igényeit maximálisan szem előtt tartani és számukra megfelelő környezetet biztosítani.

További szállások felkutatását cégünk elvégzi.

Működjön együtt egy megbízható Kölcsönzővel!

"A Humán-Társ személyzeti Kft. célja, hogy a Partnerei igényeire támaszkodva alakítsa ki személyreszabott szolgáltatását, hogy a lehető legjobb alternatívát nyújtsa, a legjobb munkavállalók biztosításával"

Találjon cégének kiváló munkaerőt!

EnglishGermanHungarianKorean