Ázsiai
munkaerő
biztosítása

Szolgáltatásunkat a termelő és gyártó cégek, a vendéglátás és a mezőgazdaság igényeire támaszkodva alakítottuk ki. Az elvárásokhoz leginkább illeszkedő ázsiai munkavállalókat biztosítjuk.

Ázsiai munkavállalók biztosításának menete

01

Igényfelmérés

Célunk a Megbízó elvárásainak leginkább megfelelő ázsiai munkavállalók felkutatása. Ezért minden esetben törekszünk a pontos kritériumrendszer felállítására, személyes találkozó és részletes adatlap alkalmazásával.

02

Toborzás

Kapcsolatrendszerünkre támaszkodva az Ázsiában történő ügyintézés biztosított. A toborzás az előre felállított szempontok alapján történik, melynek része a jelentkező gyakorlatának, végzettségének ellenőrzése, valamint egészségi állapotának felmérése.

03

Engedélyek

Önnek nem kell a hivatali ügyintézésre erőforrást fordítani. A tanácsadás magába foglalja a tartózkodási és munkavállalási engedélyek, adóazonosító és TAJ szám beszerzésében történő közbenjárást.

Toborzási területek

Ázsiai munkaerő - Humán-Társ (4)

Monotónia és percízitás

A feladat lehet egyszerű, ipari, könnyű és nehéz fizikai munka is. A munkavállalók nagyon jó monotóniatúréssel bírnak.

Ázsiai munkaerő - Humán-Társ (4)

Betanított és szakmunka

Az ázsiai munkavállalók legnagyobb számban operátorként, betanított munkásként, minőségellenőr feladatokat ellátó munkatársként állnak rendelkezésre.

Ázsiai munkaerő - Humán-Társ (4)

Vendéglátás

A vendéglátásban potenciális munkaerőként számolhatunk az ázsiai munkavállalókkal. Szorgalmukra nem lehet panasz.

Rólunk

A Humán-Társ Személyzeti Kft. partnerei számára kedvező kondíciók mellett biztosít munkaerőt Magyarországról, és Ázsia bizonyos országaiból.

Az ázsiai munkavállalók biztosításában több éves tapasztalattal rendelkezünk. Toborzási tevékenységünk elvégzéséhez szorosan együttműködünk külföldi Partnerirodáinkkal.

A tanácsadás magába foglalja a tartózkodási és munkavállalási engedélyek, adóazonosító és TAJ szám beszerzésében történő segítségnyújtást. Teljeskörű szolgáltatásunkat elsősorban a termelő és gyártó cégeknek kínáljuk.

Kapcsolatfelvétel

Elérhetőségek

Humán-Társ Személyzeti Kft.

Tel: +36 30 326 3896

Email: info@humantars.hu

Kövessen minket

Ajánlatkérés