Munkaerő-közvetítés

A Humán-Társ Személyzeti Kft. a munkaerő-közvetítési szolgáltatását azoknak a foglalkoztatóknak kínálja, akik szellemi állományukat kívánják minőségi vezetőkkel, mérnökökkel, irodai alkalmazottakkal erősíteni.

Kérje ajánlatunkat szellemi munkaerő közvetítésére.

Kik vagyunk?

A Humán-Társ Személyzeti Kft. nagykanizsai székhellyel alakult munkaközvetítő iroda. Munkavállalóink számára helyi és vidéki munkákat biztosítunk hosszú távra. Kínálatunkban megtalálhatók az operátor, összeszerelő munkakörök, illetve különböző végzettséghez kötött szakmunkák.

Fontosnak tartjuk kiváló vezetők, szakemberek közvetítését. A legmodernebb HR eszközökkel és eljárásokkal biztosítjuk Megrendelőink kényelmét.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a jelentkezőknek megtaláljuk a legjobb munkahelyet, de azt is fontosnak tartjuk, hogy a munkaadónak megbízható munkavállalókat biztosítsunk.

“Kiváló munkaerő minden helyzetre”

Munkaerő-közvetítés

Szolgáltatásunkról

Közvetítés során a magasan kvalifikált munkavállalók és az őket foglalkoztató piaci szereplők tekintetében teszünk eleget az elvárásoknak.​

Adatbázis

Biztosítékunk a több ezer fős adatbázis, mely a legkülönfélébb szakterületeken képzett, tapasztalattal rendelkező, idegen nyelvet beszélő érdeklődőket tartalmaz. Célunk a megfelelő munkaerőt gyorsan és megbízhatóan elhelyezni, a vállalatok hatékonyságnövelése érdekében.

Előszűrés

A szűrés az előre felállított szempontok alapján történik, melynek része a jelentkező gyakorlatának, végzettségének, nyelvismeretének és egyéb kompetenciáinak ellenőrzése.

Garancia

A közvetített munkatárs után garanciát vállalunk, melynek ideje a betöltött pozíció függvénye (1-6 hónap). Ennek értelmében, ha a munkatárs alkalmatlan lenne a feladatra, természetesen a megadott határidőn belül új jelölteket keresünk.

Kapcsolatfelvétel

Cím

8800 Nagykanizsa, Király u. 31/b

Elérhetőségek

Tel: +36 30 326 3896

Email: info@humantars.hu

Nyutvatartás

Hétfő-Péntek 09:00 – 16:00

Szombat-Vasárnap: Zárva

Kövessen minket

Ajánlatkérés