Fluktuáció csökkentés

Ázsiai munkaerővel, hosszú távra!

Célunk a legstabilabb állomány felépítése, évekre, a munkakörhöz legjobban illeszkedő ázsiai munkavállalókkal. 

Kérje kedvező ajánlatunkat ázsiai munkaerő biztosítására.

Toborzási területek

Ázsiai munkavállalók biztosításának menete

01

Igényfelmérés

Célunk a Megbízó elvárásainak leginkább megfelelő ázsiai munkavállalók felkutatása. Ezért minden esetben törekszünk a pontos kritériumrendszer felállítására, személyes találkozó és részletes adatlap alkalmazásával.

02

Toborzás

Kapcsolatrendszerünkre támaszkodva az Ázsiában történő ügyintézés biztosított. A toborzás az előre felállított szempontok alapján történik, melynek része a jelentkező gyakorlatának, végzettségének ellenőrzése, valamint egészségi állapotának felmérése.

03

Engedélyek

Önnek nem kell a hivatali ügyintézésre erőforrást fordítani. A tanácsadás magába foglalja a tartózkodási és munkavállalási engedélyek, adóazonosító és TAJ szám beszerzésében történő közbenjárást.

Bármely munkakörre

Ázsiai munkaerő - Humán-Társ (4)

Monotónia és percízitás

A feladat lehet egyszerű, ipari, könnyű és nehéz fizikai munka is. A munkavállalók nagyon jó monotóniatúréssel bírnak.

Ázsiai munkaerő - Humán-Társ (4)

Betanított és szakmunka

Az ázsiai munkavállalók legnagyobb számban operátorként, betanított munkásként, minőségellenőr feladatokat ellátó munkatársként állnak rendelkezésre.

Ázsiai munkaerő - Humán-Társ (4)

Vendéglátás

A vendéglátásban potenciális munkaerőként számolhatunk az ázsiai munkavállalókkal. Szorgalmukra nem lehet panasz.

Rólunk

A Humán-Társ Személyzeti Kft. nagykanizsai székhellyel alakult munkaközvetítő iroda. Magyarországi partnereink számára kedvező kondíciók mellett biztosítunk munkaerőt Magyarországról és Ázsia bizonyos országaiból.

Az ázsiai munkavállalók biztosításában több éves tapasztalattal rendelkezünk. Toborzás során szorosan együttműködünk külföldi Partnerirodáinkkal.

A tanácsadás magába foglalja a tartózkodási és munkavállalási engedélyek, adóazonosító és TAJ szám beszerzésében történő segítségnyújtást. Teljeskörű szolgáltatásunkat elsősorban a termelő és gyártó cégeknek kínáljuk.

Kapcsolatfelvétel

Elérhetőségek

Tel: +36 30 326 3896

Email: info@humantars.hu

Kövessen minket

Ajánlatkérés