Ázsiai munkavállaló - Humán-Társ

Ázsiai munkaerő minden helyzetre

A Humán-Társ személyzeti Kft. célja, hogy a termelő és gyártó cégek igényeire támaszkodva alakítsa ki személyreszabott szolgáltatásait, az elvárásokhoz leginkább illeszkedő ázsiai munkavállalók foglalkoztatásának elősegítésével.

Kérje kedvező ajánlatunkat ázsiai munkaerő biztosítására.

Kik vagyunk?

A Humán-Társ Személyzeti Kft. nagykanizsai székhellyel alakult munkaközvetítő iroda. Munkavállalóink számára helyi és vidéki munkákat biztosítunk hosszú távra. Kínálatunkban megtalálhatók az operátor, összeszerelő munkakörök, illetve különböző végzettséghez kötött szakmunkák.

Több éve foglalkozunk ázsiai munkaerő biztosításával. A teljeskörű szolgáltatást (tobárzástól, a vizumintézésen át, a foglalkoztatás támogatásáig) elsősorban a termelő és gyártó cégeknek kínáljuk.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a jelentkezőknek megtaláljuk a legjobb munkahelyet, de azt is fontosnak tartjuk, hogy a munkaadónak megbízható munkavállalókat biztosítsunk.

“Kiváló munkaerő minden helyzetre”

Szolgáltatásaink

A legnagyobb számban operátorok, betanított munkások, minőségellenőrök állnak rendelkezésünkre. A feladat lehet egyszerű, ipari, könnyű és nehéz fizikai munka is.

A munkaerő-kölcsönzés esetén megrendelőink azok az elsősorban gyártással és termeléssel foglalkozó cégek, amelyeknek rugalmas és kedvező szolgáltatási díjakkal járó megoldásokra van szükségük a munkaerő ellátás területén.

A hatékony munkaerő-közvetítés során a magasan kvalifikált munkavállalók és az őket foglalkoztató piaci szereplők tekintetében teszünk eleget az elvárásoknak.

Megtaláljuk a legjobb jelölteket

Toborzás

Cégünk kapcsolatrendszerére támaszkodva a Mongóliában, Indiában és Bangladeshben történő ügyintézés biztosított, mely magába foglalja a toborzást, az előszűrést és ennek keretében a tesztelést is.

Előszűrés

A szűrés az előre felállított szempontok alapján történik, melynek része a jelentkező gyakorlatának, végzettségének ellenőrzése, valamint egészségi állapotának felmérése.

Munkakörök

A legnagyobb számban operátorként, betanított munkásként, minőségellenőr feladatokat ellátó munkatársként állnak rendelkezésre. A feladat lehet egyszerű, ipari, könnyű és nehéz fizikai munka is. A munkavállalók nagyon jól tűrik a monoton feladatokat.

Biztosítjuk az Ön kényelmét

Kommunikáció

A Humán-Társ Személyzeti Kft. az álláskeresők koordinálására, a zökkenőmentes kommunikáció elősegítésére megfelelő nyelvismerettel rendelkező személyt biztosít.

Ügyintézés

Az ázsiai munkavállalók vízum és tartózkodási engedély beszerzését, hosszabbítását cégünk intézi, a foglalkoztató megbízásából. Adó és TAJ ügyintézés is a szolgáltatás részét képzi. A munkavállalókat mindenben támogatjuk a magyarországi tartózkodásuk alatt.

Szállásolás

Szálláshely szolgáltatást Cégünk is kínál a harmadik országbeli munkavállalók foglalkozatói számára, mely a megbízás teljes időtartamára kiterjedhet.

Kapcsolatfelvétel

Cím

8800 Nagykanizsa, Király u. 31/b

Elérhetőségek

Tel: +36 93 313 295

Email: info@humantars.hu

Nyutvatartás

Hétfő-Péntek 09:00 – 16:00

Szombat-Vasárnap: Zárva

Ajánlatkérés